Vi kan tilbyde snerydning til vinter med miniged og plov

Nu kan vi tilbyde anlægsarbejde med 5 Tons Minigraver med Microfyn og Engcon Rotortilt samt 5,5 Tons Miniged.

KLOAKSERVICE – VIBORG

Spar penge igennem vores kloakservice

Du har søgt på kloakservice og igennem os, har du fundet det rette firma at kontakte. Vores store erfaring og viljen til at investere i den mest moderne teknologi på markedet gør os til førende i branchen. Som særlig service tilbyder vi en løsning, hvor vi med jævne mellemrum kommer og tjekker dine kloakker.

Dette kan ofte betale sig, da fejl og mangler der får lov at brede sig og udvikle sig til reelle skader, er langt dyrere at udbedre, end hvis problemerne bliver taget i opløbet.

Du kan naturligvis også anvende os akut og uanset opgavens størrelse eller karakter, går vi til arbejdet med ihærdighed og omhu.

Hør mere om vores kloakservice

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os, eller hvis du står med et akut problem.

Vores store erfaring gør, at vi klarer arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten. Erfaring er en vigtig brik i at få arbejdet til at lykkes på bedste måde, eksempelvis ved TV-inspektion, og det er netop hvad vi har.

Med stort kendskab til de lokale forhold i Viborg, er vi de rette at kontakte hvis du kommer fra dette område. Vi ser frem til at høre fra dig!